Ange ditt sökord

Annons:

Sex utomhus

Hej! Min kille och jag fantiserar om att ha sex utomhus men jag är lite nervös att vi gör något olagligt, får man ha sex utomhus? Martina, 28 år

Ni är långt ifrån ensamma och många tycker att sex utomhus är lite extra upphetsande. Om ni an-vänder sunt förnuft, drar er undan och inte stör någon annan så kan ni med största sannolikhet ha en skön och spännande stund utomhus. 

Huruvida det blir ett brott eller inte kan sägas ligga i en eventuell betraktares ögon. Om någon får syn på er och förargas över detta kan det bli fråga om förargelseväckande beteende eller möjligen sexuellt ofredande. Om ni gör det diskret, lite gömt bakom ett buskage eller liknande på en plats som inte befolkas av många människor är det troligen ingen fara och skulle möjligtvis kunna blir sexuellt ofredande om någon kommer på er men om ni däremot har sex dagtid på stadens torg i av-sikt att bli uppmärksammade så kan det bli fråga om sexuellt ofredande vilket jag antar inte var frå-gan. 

 
Annons:

Den här frågan handlar om:

RFSU
Sex och samliv
Uppdaterad: 8 juli, 2016 Publicerad: 8 juli, 2016

Liknande frågor

Sex & Samliv

Barn som onanerar

Vår 4-åriga dotter onanerar ofta hemma och ibland även på förskolan. Hon rider gärna på ett armstöd till en fåtölj och gnider sig samtidigt mot underlaget. När hon skall sova gnuggar hon handen mot sin snippa. Är detta beteende en anledning till oro?

Sex & Samliv

Mystisk förhårdnad

Jag har under några (2-3 kanske) veckors tid observerat en förhårdnad på min pung.

Sex & Samliv

Blåsa vid analöppningen

Hej! Jag har fått en rund och slät blåsa precis vid analöppningen som är ungefär 0,4 mm i diameter. Den är mörk till färgen, nästan blålila.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Glöm inte att bekräfta din prenumeration i din inkorg. Den kan ha hamnat i din skräppost.

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Genom åren har experterna besvarat över 8 000 frågor, så chansen är stor att du hittar redan besvarade frågor inom det du undrar över.

Välkommen till Doktorn!

Annons: