Ange ditt sökord

Annons:

HH (kvinna 49) fick diagnosen fibromyalgi + spondylos cervikalt lumbalt:

Jag har ständigt ihållande värk i rygg och nacke och har provat många sorters mediciner, men upplever att det som dämpar värken någorlunda är Treo comp. Det är väldigt besvärligt att få läkarn att skriva ut dessa, men jag har haft dem i minst fem år och har aldrig tagit fler än fyra tabletter när värken är som värst. Varför skall man inte kunna få den medicin som verkar bäst?

Skrivet av Christer Hjortsberg…
Jo, det tycker jag. ORSAKEN till att det har blivit svårare att få just TREO COMP förskriven, är rapporteringen om dess risker i kombination med alkohol och även att den förstärker andra läkemedel. Därmed har detta preparat kommit ut på den s.k “Missbrukarmarknaden”.

Det BETYDER INTE att de patienter som har nytta av ett visst preparat för den skull skall undandragas en god medicinering och behandling. En ansvarsfull läkare vet att skriva ut sina mediciner så, att ingen patient skall drabbas och att medicinen inte kommer i fel händer.
Du verkar ju just vara den typ av ansvarfull patient som har nytta av just denna medicin. Tala allvarligt med din läkare – så tror jag att det löser sig.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Uppdaterad: 7 maj, 2008 Publicerad: 7 maj, 2008

Liknande frågor

Rörelseapparaten

Isande kyla i ben och fot

Upplever en isande kyla i vänster nedre del av benet och fot.

Rörelseapparaten

En fot som knakar?

Hej! jag är en femtonårig tjej. Jag har en fot som knäcker och knakar varje gång jag tar ett steg, min kompis har samma problem!

Rörelseapparaten

Kramp i fingrarna

Hej, vad beror det på att jag nästan varje dag får kramp i fingrarna på båda händerna så att jag har svårt att hålla i någonting?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Glöm inte att bekräfta din prenumeration i din inkorg. Den kan ha hamnat i din skräppost.

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Genom åren har experterna besvarat över 8 000 frågor, så chansen är stor att du hittar redan besvarade frågor inom det du undrar över.

Välkommen till Doktorn!

Annons: